Voedingsadvies en het belang van evenwichtige en gezonde voeding

In onze maatschappij wordt het belang van gezonde, evenwichtige voeding bijna dagelijks benadrukt in de media. Helaas krijgen we vaak tegenstrijdige informatie voorgeschoteld. Gelukkig kunt u voor voedingsadvies in Gent en omgeving terecht bij Myriam Van San.

Voedingsdriehoek

De voedingsdriehoek geeft ons een duidelijk beeld van wat we moeten eten opdat we dagelijks voldoende voedingsstoffen zouden innemen. Elk voedingsmiddel levert een aantal voedingsstoffen, maar één voedingsmiddel levert nooit alle vereiste voedingsstoffen.

De voedingsdriehoek kan een heel goede basis zijn om de voeding aan te passen naar een evenwichtiger patroon. Maar mogelijk is deze theorie niet voor u weggelegd en zal de diëtiste samen met u op zoek gaan naar jouw ideaal voedingsschema.

Boeken en organisaties

Diëtiste Myriam Van San geeft u advies over gezonde voeding aangepast aan uw gezondheidstoestand en dit in Gent en omstreken. Wij hebben ook enkele boeken in huis, voor wie meer wil weten. Wij verwijzen u ook graag door naar deze nuttige organisaties.

Neem contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen over het voedingsadvies van diëtiste Myriam Van San in Gent? Of wilt u graag wat meer informatie over onze gezonde voeding? Neem dan contact op.

Myriam Van San - Voeding