Tabakoloog die u helpt om te stoppen met roken

Myriam Van San - TabakoloogMyriam Van San is uw tabakoloog in Gent en de deskundige bij uitstek op gebied van rookstopbegeleiding. Stoppen met roken is geen gemakkelijke zaak. Wanneer een roker stopt, kunnen er zowel lichamelijke als mentale ontwenningsverschijnselen zijn.

Professionele begeleiding

Een professionele begeleiding is belangrijk om deze nevenverschijnselen tot een minimum te beperken en om de valkuilen te vermijden. Zo verhoogt u de kans op slagen.

Anderzijds is het zo dat er heel wat hulpmiddelen bestaan die gebruikt kunnen worden bij rookstop. Ook deze producten worden besproken en indien nodig ingeschakeld in de begeleiding. De combinatie van begeleiding en farmacologische hulpmiddelen kan voor doorslaggvende resultaten zorgen.

Ondersteund door de overheid

Rookstopconsultaties worden ook gedeeltelijk ondersteund door de Vlaamse overheid. Jongeren en personen met een verhoogde tegemoetkoming genieten van een verhoogde tussenkomst. Meer inlichtingen hierover bij uw tabakoloog. Alle consultaties zijn individueel.

Neem contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen voor tabakoloog Myriam Van San in Gent? Of wilt u graag wat meer informatie over onze gezonde voeding? Neem dan contact op.